ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΤΕΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΚΤΕΟ

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι από Δευτέρα 4-5-2020 τo ΚΤΕΟ μας θα είναι ανοικτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών κατόπιν ραντεβού,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για την προστασία των πελατών όσο και για την προστασία των εργαζομένων.

Οι Προϋποθέσεις που ισχύουν αναφορικά με τις ημερομηνίες προσέλευσης έχουν ως εξής:

  1. Όσοι πελάτες έχουν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης στις 4-5-2020 και μετά προσέρχονται κανονικά στα ΚΤΕΟ έως και μία εβδομάδα αργότερα.
  2. Σε όσους πελάτες είχαν Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου με αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης από    14-3-2020 έως και 3-5-2020 δίνεται παράταση έως και 70 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου.
  3. Για καινούργια οχήματα που συμπληρώνουν 4ετία και με ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας  στην χώρα μας από 14-3-2016 έως και 3-5-2016 δίνεται παράταση έως και 70 ημέρες από την αναγραφόμενη ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας.

Παρακαλούμε προγραμματίστε το ραντεβού σας καλώντας το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΚΤΕΟ ή μέσω της ιστοσελίδας μας

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/03/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 03/05/2020

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευσης λειτουργίας των ΚΤΕΟ όλης της Ελλάδας από 23/03/2020 έως και 03/05/2020 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας που αφορούν τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.
Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται μόνο τα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη γραμμή βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.
Για τεχνικούς ελέγχους που αφορούν βαρέα οχήματα διεθνών μεταφορών παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΚΤΕΟ.
Για το σχετικό ΦΕΚ πατήστε εδώ.

Χορηγία Ράλλυ Δαναών

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ περήφανος Χορηγός του 14ου ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ, που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.

Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια και μέσα από ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κατέληξαν στο΄Αργος στο τέλος της 1ης ημέρας.
Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 με κατεύθυνση προς Βελανιδιά, Ανδρίτσα, Ελαιοχώρι, Αχλαδόκαμπο και τερματισμό το Κεφαλάρι.

Μετά από 330 χλμ., 14 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 38 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές:
1. Κονταράτος Θ. – Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC mod 1980
2. Σ. – Μουστάκας Μ / Alfa Romeo Alfasud /mod 1978
3. Κουνέλης Δ.-Κουνέλης Α. /Toyota Starlet / mod 1986

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, και δεσμεύεται ότι θα παραμείνει αρωγός σε εκδηλώσεις που προάγουν τον σεβασμό, το αθλητικό ήθος, το “ευ αγωνίζεσθε”, με γνώμονα την οδική απόλαυση και προπαντός με ασφάλεια!!!

H AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 15 χρόνια δίπλα σας!

Η ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε. 15 χρόνια τώρα είναι το Νο 1 ΚΤΕΟ στον Νομό Αργολίδας και σας παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο από εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Καλέστε τώρα στο 27520 99400 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ikteoargolidos.com.gr και κλείστε ραντεβού για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, κερδίζοντας από τις ειδικές μας προσφορές.

 

Mεγάλη επιτυχία του Tyros Run 2019 με τη χορηγία του AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Tyros Run 2019 το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Μαίου, με τη χορηγία και του AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, του Νο1 ΚΤΕΟ στον νομό Αργολίδας.

Στην πανέμορφη περιοχή του Τυρού πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο, με πλήθος εκδηλώσεων για αθλητές, εραχιτέχνες δρομείς, μαθητές και γονείς.

Η διοργάνωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, με ρεκόρ συμμετοχών και όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από το σύνολο των εκδηλώσεων!

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ θα συνεχίσει με μεγάλη χαρά και ενθουσιαμό να στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

 

 

Χορηγία της AUTOVISION IKTEO ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε. στο Tyros Run 2019

Η AUTOVISION IKTEO ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ στηρίζει την αθλητική διοργάνωση Tyros Run 2019, που θα διεξαχθεί στον Τυρό Αρκαδίας την Κυριακή 12 Μαίου.

Ο αγώνας που διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κυνουρίας, περιλαμβάνει: αγώνες δρόμου 8.000 m και 16.000 m, παράλληλες διαδρομές και εκδηλώσεις 3.000 m και παιδικούς-μαθητικούς αγώνες 500m /800m /1.000m. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ περήφανα στηρίζει ως χορηγός έναν από τους κορυφαίνους αγώνες της Πελοποννήσου, που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις ομορφιές του Τυρού και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ στο 27520 99400 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ikteoargolidos.com.gr.

 

Ενημέρωση Σχετικά Με πρόστιμο Εκπρόθεσμης Προσέλευσης

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Ν.4530/2018 στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που είναι εκπρόθεσμα στις 30/9 πέραν των 6 μηνών θα επιβάλλεται, εκτός του προβλεπόμενου πρόστιμου εκπροθέσμου, και αυτοτελές πρόστιμο 150€ το οποίο βεβαιώνεται απευθείας μέσω TAXIS.

H AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. Χορηγός στο 10ο Εαρινό Ράλλυ Άργους “Νίκος Τσάμης”

H AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. Χορηγός στο 10ο Εαρινό Ράλλυ Άργους “Νίκος Τσάμης”, που διοργανώνει ο ΑΡΣΟΕ, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 !!

Η αφετηρία του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από το Άργος και συγκεκριμένα από την Λαϊκή Αγορά Άργους, θα γίνει ανασυγκρότηση στην Παλαιά Επίδαυρο και τερματισμός ύστερα από περίπου 130 αγωνιστικά χιλιόμετρα στο Κεφαλάρι Άργους.
Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί μέσα από όμορφες και ενδιαφέρουσες διαδρομές τόσο οπτικά όσο και αγωνιστικά.

Σας περιμένουμε για μια καταπληκτική αγωνιστικά Κυριακή και θα επανέλθουμε με νέες πληροφορίες.

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ Χορηγός στο 13ο Ράλλυ Δαναών

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ περήφανος Χορηγός στο 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ, που έλαβε χώρα το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, μία εκδήλωση που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.

Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια (café ΕΝΟΔΙΟΝ) και μέσω ορεινών διαδρομών της Αργολίδας-Κορινθίας–Αρκαδίας και γραφικών διαδρομών στα όρη Αρτεμίσιο και Λύρκειο, κατέληξαν στο ΄Αργος για το τέλος της 1ης ημέρας.
Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 από το ίδιο σημείο με κατεύθυνση προς τo όρος Αραχναίο, Λίμνες, Αγιονόρι ,Κλένια, και μετά από 3 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός στις Μυκήνες.
Μετά από 340 χλμ., 18 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 29 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές:
1. Κονταράτος Θ. – Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC / 1982 / 2994cc
2. Μουστάκας Σ. – Μουστάκας Ν. / AlfaRomeoAlfasud / 1978 / 1490cc
3. Κατοχιανός Γ.- Κοτζιάς Α. / Ford Escort MKI / 1975 / 1998cc.
Aξιέπαινη είναι η επίδοση του 1ου πληρώματος που τερματίζει πρώτο για 3η συνεχή χρονιά !

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, και δέσμευσή της είναι ότι θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που προάγουν τον σεβασμό, το αθλητικό ήθος, το “ευ αγωνίζεσθε”, με γνώμονα την οδική απόλαυση και προπαντός με ασφάλεια !!

Καλό Πάσχα από την AUTOVISION

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ εύχεται σε όλους και στις οικογένειές σας

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Αναστάσεως, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Καλό Πάσχα, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις !