ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε., μέλος του δικτύου AUTOVISION με 50 σημεία πανελλαδικά, αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ του Νομού Αργολίδος με παρουσία δέκα και πλέον χρόνια στο Νομό.

Έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό, πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου με την τεχνογνωσία της AUTOVISION, εγγυώνται την ποιότητα του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων στις άνετες εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο μεταξύ Ναυπλίου και Άργους.

Στο ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ AUTOVISION ελέγχονται επιβατικά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνων, φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και δίκυκλα.  Επιπλέον, παρέχονται συμπληρωματικές υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου όπως ο εκούσιος έλεγχος μερικών ή όλων των συστημάτων του οχήματος, η έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων, ο έλεγχος συστήματος Υγραεριοκίνησης (LPG), ο έλεγχος συστήματος Φυσικού αερίου (CNG), ο έλεγχος Συστήματος Αντιεμπλοκής Πέδησης (Σ.Α.Π).

Η ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε  εφαρμόζει πρότυπες διαδικασίες εξυπηρέτησης όπως την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της με sms για τις προθεσμίες ελέγχου και την αποφυγή προστίμων, ευέλικτο ωράριο λειτουργίας παραμένοντας ανοικτά καθημερινά από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα και το Σάββατο.

Εμπιστευθείτε  το ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ  AUTOVISION  & για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας και εξασφαλίστε εγγυημένο τεχνικό έλεγχο .