Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ Χορηγός στο 13ο Ράλλυ Δαναών

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ περήφανος Χορηγός στο 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ, που έλαβε χώρα το Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, μία εκδήλωση που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.

Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια (café ΕΝΟΔΙΟΝ) και μέσω ορεινών διαδρομών της Αργολίδας-Κορινθίας–Αρκαδίας και γραφικών διαδρομών στα όρη Αρτεμίσιο και Λύρκειο, κατέληξαν στο ΄Αργος για το τέλος της 1ης ημέρας.
Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 από το ίδιο σημείο με κατεύθυνση προς τo όρος Αραχναίο, Λίμνες, Αγιονόρι ,Κλένια, και μετά από 3 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός στις Μυκήνες.
Μετά από 340 χλμ., 18 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 29 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές:
1. Κονταράτος Θ. – Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC / 1982 / 2994cc
2. Μουστάκας Σ. – Μουστάκας Ν. / AlfaRomeoAlfasud / 1978 / 1490cc
3. Κατοχιανός Γ.- Κοτζιάς Α. / Ford Escort MKI / 1975 / 1998cc.
Aξιέπαινη είναι η επίδοση του 1ου πληρώματος που τερματίζει πρώτο για 3η συνεχή χρονιά !

Η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΕ συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, και δέσμευσή της είναι ότι θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που προάγουν τον σεβασμό, το αθλητικό ήθος, το “ευ αγωνίζεσθε”, με γνώμονα την οδική απόλαυση και προπαντός με ασφάλεια !!

Posted in AUTOVISION – ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, ΚΤΕΟ.